Blini Fillers Dermal Online

Bleni mbushës të lëkurës në internet @ AS Pvt. Ltd. Mbushës me injeksion me acid hialuronik & Botox SHBA. Ne ofrojmë 100% autentike me shitje të lartë mbushës të lëkurës me çmime me shumicë SHBA, Kanada, MB, Evropë dhe Australi. Injeksion i toksinës botulinike me porosi me postë, Belotero me shumicë, Restilane, Juvederm, Vëllimi, skulptër, Perlane, Radiesse, Evolencë, Prevelle Silk, disport & shume te tjera.

Kush jemi ne?

Estetikë Supplies Pvt. Ltd është një furnizues i besuar në internet i produkteve dhe aksesorëve estetikë.
Nga rrudhat dhe mbushëse buzësh tek gjilpërat dhe kanulat.
Ne disponojmë një gamë të gjerë produktesh profesionale për kujdesin e lëkurës dhe mbushëse dermale nga markat më të mira në treg.
Ekipi ynë ka vite përvojë në fushën estetike dhe është këtu për t'ju ndihmuar me çdo pyetje që mund të keni.

Kontakt i shpejtë

Dyqani ynë: VA, SHBA
Email: Sales@fillers4all.com
Telefoni: +1 (804) 4532778

Ne ofrojmë premium vegla mjekësore tek profesionistët shëndetësorë, kirurgët plastikë, dermatologët, estetistët e licencuar dhe specialistë të tjerë. Zgjidhni nga mbushësit e lëkurës origjinale, me emra të markës, trajtimet e mesoterapisë, zgjidhjet ortopedike dhe shumë të tjera. Gjithashtu, ju mund të gjeni komente për të gjitha produktet tona të lëna nga specialistë si ju - madje mund të lini edhe tuajat.

Blini Fillers Dermal Online

Ne ofrojmë furnizues me shumicë të njohur të markave estetike dhe mjekësore nga Evropa, si p.sh Juvederm®, Restilane®, Teozal®, ZO®, Orthovisc®, Hyalgan® dhe Euflexxa®.

Zgjidhni monedhën tuaj
USD Dollarit amerikan (SHBA)
EUR euro
Mos e kopjoni tekstin!